Firma OIR Domy ..nikdy více!

OIR Domy
OIRDomy

Dovolte trochu netradiční příspěvek. Má to něco společného jak s naší firmou tak i úrovní služeb v ČR

Pro dokreslení uvádím rozhovor který celou melu údajně vyprovokoval….  Souhlas nahrávaného nemám, nic méně ponesu následky, protože na mé straně je pravda.

Před cca půl rokem jsem se obrátil na uvedenou společnost OIR trading a.s. IČ 24852635 stavící pod značkou OIRDomy a uhradil 80000,-Kč jako rezervační poplatek na dům 4+kk v Hostouni u Prahy.

Máme na firmu pronajatý dům na Liboci (Praha 6) a potřebujeme jej uvolnit pro další firemní aktivity a proto jsem se rozhodl ke shora uvedenému kroku.

Bohužel se ukázalo, že firma má zřejmě špatně smluvně zajištěné pozemky na kterých se mělo stavět a tak nás po půl roce přesunuli na pozemek do Makotřas (no problém) ale s tím, že převzetí domu je v nedohlednu. Jelikož Libocký dům potřebuji uvolnit poměrně nutně snažil jsem se telefonicky u ředitele společnosti pana Šimši dosíc nějakého pevného termínu dokončení. Avšak se zlou jsem se potázal. Nejdříve mi sdělil, že ještě dnes posílá zpět rezervační poplatek (a půl roku v pytli….) a při mém trvání na smlouvě mne odkázal na to, že se mi údajně ozve jejich právník.  Co k tomu dodat, ztratil jsem půl roku života a zase trochu iluzí. Je pravda , že do kvalit H-Systemu a Ing.Smetky má pan Ing.Šimša ještě hodně daleko….no ale našlápnuto jistě má.

Tomáš Macourek

Doplnění 19.10.2018

Tak právník se sice neozval ale poslali zpět 80k na účet, zatím alespoň bez ztráty peněz, tedy celkově jinak 80k za půl roku taky něco vydělá…

Doplnění 23.03.2019

Jen pro zajímavost, na přislíbených pozemcích do dneška ani nekopli 🙁

Share this post:

Napsat komentář