Nová éra e-shopu Microware: Přechod na Upgates

Vážení zákazníci,

s radostí oznamujeme, že náš e-shop eshop.microware.cz prochází důležitou proměnou. Rozhodli jsme se přejít z platformy PrestaShop na pokročilý systém Upgates. Tento krok nás posouvá blíže k našemu cíli – poskytovat vám ještě lepší zážitek při nakupování a zlepšit efektivitu naší práce. Termín ukončení provozu původního eshopu předpokládáme do konce ledna 2024

Proč přecházíme na Upgates?

  • Lepší zážitek pro zákazníky: Upgates nabízí modernější a uživatelsky přívětivější rozhraní, což znamená snazší a příjemnější nakupování pro vás.
  • Větší efektivita: Tento systém nám umožní efektivněji spravovat e-shop, což znamená rychlejší zpracování vašich objednávek a lepší péči o zákazníky.
  • Optimalizace SEO: Upgates poskytuje lepší nástroje pro optimalizaci vyhledávání, což vám usnadní nalezení produktů, které hledát​​e.

Očekáváme od vás:

  • Trpělivost: Při přechodu mohou nastat drobné technické chyby. Děkujeme za vaši trpělivost, zatímco je budeme opravovat.
  • Nová registrace: Kvůli změně systému bude nutné, aby jste se znovu zaregistrovali na našem e-shopu. Věříme, že tento jednorázový krok oceníte v dlouhodobém horizontu díky zlepšenému zákaznickému zážitku.

Děkujeme za vaši spolupráci Vaše podpora a trpělivost jsou pro nás nesmírně cenné. Jsme si vědomi, že každá změna přináší určité výzvy, ale věříme, že tento krok přinese výhody jak vám, našim zákazníkům, tak i našemu týmu. Děkujeme vám za vaši loajalitu a těšíme se na pokračování naší společné cesty v novém prostředí Upgates.

S úctou,

Tým Microware

Share this post:

Napsat komentář